Terugblik Businessclub: RKC Waalwijk - Almere City FC


Afgelopen vrijdag werd in het Mandemakers Stadion het competitieduel tussen RKC Waalwijk en Almere City FC afgewerkt. Ondanks de onfortuinlijke nederlaag tegen de Almeerders kan er worden gesproken op een positieve avond op businessgebied. Zo werd er voorafgaand aan de wedstrijd een partij gespeeld tussen de Businessclubs van beide clubs en was ook dit keer de RABO Huiskamer eigendom van een partner.

Deze avond mochten de gasten van WerkTalent zich de bewoners van de Huiskamer noemen. Dit uitzendbureau, met meerdere vestigingen in Nederland, genoot eerst van een exclusief diner waarna men de wedstrijd kon volgen. Afsluitend bracht selectiespeler Daan Rienstra een bezoek aan de Huiskamer, waar hij een gesigneerd shirt overhandigde.

Eerder op de avond werd de strijd tussen ons RKC en Almere City al aangewakkerd. De beide Businessclubelftallen bonden de noppen onder de schoenen en werkten een vriendschappelijk duel af op het veld van het Mandemakers Stadion. De eindstand, 0-5 voor de bezoekers, deed echter niets af aan de sfeer en sportiviteit onderling.   

Heeft u interesse in het bewonen van de RABO Huiskamer, andere sponsormogelijkheden of wilt u lid worden van het RKC Waalwijk Businessclubelftal? Neem dan contact op met Steef Nieuwendaal (steef.nieuwendaal@rkcwaalwijk.nl).   

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Go Ahead Eagles


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Play-Offs
28 Mei 2019, 18:30
De Adelaarshorst, Deventer

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.