Help RKC Waalwijk en stichting Samen RKC met het inzamelen voor de Voedselbank Waalwijk!


Misschien sta je er nooit bij stil maar ook onze Langstraat kent honger. Ruim 200 gezinnen in de Langstraat zijn afhankelijk van de plaatselijke voedselbank. Voedselbank De Rijglaars (Waalwijk) en de twee uitdeelpunten in Kaatsheuvel en Drunen verstrekken wekelijks ruim 2.000 voedselpakketten aan gezinnen die hiervoor in aanmerking komen. Zo helpen zij 200 gezinnen met financiële problemen, die leven in armoede, door ze tijdelijk te voorzien van een gratis, wekelijks voedselpakket.

De gehele maand september zijn we al bezig om met z’n allen ongebruikte, lang houdbare producten in te zamelen om de drie voedselbanken in de Langstraat te ondersteunen. Aanstaande vrijdag staat de wedstrijd tegen Jong AZ speciaal in het teken van deze Voedselbank-actie.

Bij de ingangen van het Mandemakers Stadion vind je verschillende inzamelpunten, waar voedsel gedoneerd mag worden! Laten we met z’n allen voedselverspilling tegengaan en samen ervoor zorgen dat iedereen in de Langstraat kan genieten van een goede maaltijd!

Doe jij mee aanstaande vrijdag?

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Play-Offs
25 Mei 2019, 18:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.