Terugblik RKC Waalwijk – SC Cambuur


Ons RKC bleek afgelopen vrijdag het meest ongelukkig in het thuisduel tegen SC Cambuur. De Friezen verlieten het Mandemakers Stadion met een 0-2 eindstand en drie punten op zak. Ook tijdens deze thuiswedstrijd was de RABO Huiskamer bezet door een partner van RKC Waalwijk.

Dit keer bewoonde Pulles & Pulles de Huiskamer. Het Waalwijkse bedrijf is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met creatieve uitingen. In de gehele Langstraat en in elke gewenste sector maakt Pulles & Pulles zowel tekstuele als visuele creaties. Beeld, ontwerp, webontwikkeling en tekstproductie zijn de core business van deze partner van ons RKC. Helaas konden er geen drie punten worden bijgeschreven, maar kreeg Pulles & Pulles na de wedstrijd wel een bezoek van selectiespeler Stijn Spierings die een gesigneerd wedstrijdshirt overhandigde!

Heeft u interesse in het bewonen van de RABO Huiskamer of andere sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met Steef Nieuwendaal (steef.nieuwendaal@rkcwaalwijk.nl).

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Go Ahead Eagles


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Play-Offs
28 Mei 2019, 18:30
De Adelaarshorst, Deventer

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.