Sponsoren RKC Waalwijk richten Maatschappelijk Vak op


Partners van RKC Waalwijk slaan ook dit jaar weer de handen ineen voor de maatschappij. Het commercieel elftal van de Waalwijkers zal bij diverse thuiswedstrijden van de Geelblauwen een thuisvak beschikbaar stellen voor maatschappelijke doelen.

Het Maatschappelijk Vak bestaat uit zo’n 250 zitplaatsen per wedstrijd. Het commercieel elftal heeft deze kaarten opgekocht om ze vervolgens beschikbaar te stellen voor diverse instanties die zich inzetten op maatschappelijk gebied. Zo worden deze kaarten onder andere beschikbaar gesteld aan KIKA, Villa Pardoes, de voedselbank, ouderen en vrijwilligers van organisaties. 

RKC Waalwijk is trots dat haar partners dit mogelijk maken. Wij kijken er ook dit jaar weer uit om alle enthousiaste supporters hartelijk te mogen ontvangen.

Wij vormen tezamen!

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Play-Offs
25 Mei 2019, 18:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.