Kids Club

Kids Club - Kids - RKC Waalwijk

De jongste supporters van RKC Waalwijk (0 t/m 14 jaar) zijn verenigd in Kids Club RKC Waalwijk. Deze fans komen gedurende het voetbalseizoen voor verschillende activiteit samen. Bij deze activiteiten komt RiKCy ook altijd even een kijkje nemen wat het natuurlijk extra gezellig maakt. Daarnaast worden o.a. de line-up en ballenjongens/meisjes tijden thuiswedstrijden van RKC Waalwijk uit deze groep supporters gevormd.

Leuke activiteiten
Voor aankomend seizoen is voor de Kids Club-leden weer een leuk programma samengesteld met onder andere ‘Scoor die Goal’ en ‘Save’, een activiteit waarbij je samen met de keepers en spitsen gaat trainen. Ook worden leuke activiteiten georganiseerd buiten het voetbalveld. Zo gaan de leden van de Kids Club in het huidige seizoen (2018-2019) op bezoek bij Theater De Leest in Waalwijk voor een filmmiddag en gaan we indoor voetballen bij 't Soccerhome te Vlijmen.

In december wordt altijd een Pepernotenfeest georganiseerd waarbij niet alleen Sinterklaas en Zwarte Piet aanwezig zijn. Om in het voorjaar even af te koelen, zal er gezwommen worden bij zwembad Olympia en een maand later brengen we een bezoek aan De Financiën in Loon op Zand waar we gaan midgetgolfen. Aan het einde van het seizoen kun je deelnemen aan de Kids Club RKC Waalwijk Cup, die traditioneel plaats vindt in het Mandemakers Stadion.

RiKCy
De mascotte van RKC, RiKCy, is bij iedere thuiswedstrijd van RKC Waalwijk aanwezig. Ook probeert hij bij iedere activiteit aanwezig te zijn. Als lid van de Kids Club maak je kans gevraagd te worden om aan de hand van spelers het veld mee op te lopen. En vanaf je twaalfde maak je kans als ballenjongen of ballenmeisje een wedstrijd bij te wonen.

Al met al worden veel leuke activiteiten georganiseerd om gezellig met vriendjes en vriendinnetjes aan deel te nemen. Wil jij in het seizoen 2018/2019 ook deelnemen aan leuke activiteiten met RiKCy, word dan snel lid!

Lid worden van de Kids Club

' .

 

Weet je je IBAN nog niet? Voer dan je rekeningnummer in op www.iban-converteren.nl

 

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.