Neem als seizoenkaarthouder gratis een vriend of vriendin mee naar RKC – FCE!


Heb jij als seizoenkaarthouder altijd al eens een vriend of vriendin mee willen nemen naar het Mandemakers Stadion? Dan is dit je kans! Wij nodigen iedere seizoenkaarthouder uit om gratis een vriend of vriendin mee te nemen naar de ontknoping van de Keuken Kampioen Divisie, tegen FC Eindhoven (vrijdag 3 mei; 20.00 uur). Onze boys kunnen jullie steun in de strijd om de play-off plekken goed gebruiken!

Het gratis kaartje is verkrijgbaar op https://tickets.rkcwaalwijk.nl/ of in de RKC Waalwijk Fanshop. Log online in met het account waaraan je seizoenkaart is gekoppeld. Je kan bij de optie gebruikersnaam je relatienummer of emailadres gebruiken. Voeg snel & eenvoudig een kaartje toe aan je winkelmandje en deze zal automatisch veranderen in een gratis ticket. Uitprinten, meenemen en klaar is kees! Ditzelfde geldt voor de RKC Waalwijk App!

KLIK HIER OM SNEL & EENVOUDIG ONLINE JE GRATIS KAARTJE TE REGELEN >

Ook in de Fanshop kunnen de kaarten worden afgehaald. Op dinsdag 30 april zullen de deuren van onze Fanshop tot 20:00 geopend zijn.

LET OP: deze actie is niet geldig op de wedstrijddag. Zorg daarom dat je voor 3 mei in het bezit bent van een gratis wedstrijdticket.

 

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Go Ahead Eagles


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Play-Offs
28 Mei 2019, 18:30
De Adelaarshorst, Deventer

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.