GO Play middag op 15 maart in het Mandemakers Stadion


Alle kinderen verdienen het om gelukkig en gezond te leven. Een beweegvriendelijke buurt, een gezonde schoolomgeving en ouders die kennis hebben van de schijf van vijf, zouden dan ook de normaalste zaak van de wereld moeten zijn. Daarom organiseert Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) van 11 t/m 15 maart de Week voor de gezonde jeugd.

In het hele land komen gemeenten in actie om aandacht te vragen voor het belang van een gezonde leefstijl voor kinderen. Ook Stichting Samen RKC wil hier graag een bijdrage aan leveren en daarom hebben zij de handen ineen geslagen met JOGG-regisseur Edwin Kleiboer. Op vrijdagmiddag 15 maart vindt dan ook een grote GO Play middag plaats in het Mandemakers Stadion voor het hele gezin.

Om 13.00 uur wordt gestart met het rennen van The Daily Mile samen met wethouder John van den Hoven. Hierna zijn alle bezoekers vrij om deel te nemen aan de verschillende sportieve activiteiten in het Mandemakers Stadion. Er zal een circus aanwezig zijn waar iedereen kan laten zien wat hij kan. Van jongleren tot balanceren, alles is daar mogelijk. Ook kun je het spel Kan Jam spelen, het doel hiervan is om je frisbee in een  ton te werpen, elke keer dat hij raak is krijg je een punt. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte gemaakt voor verschillende voetbalspellen zoals een boarding waarin partijtje gespeeld kan worden en een gatendoek. Je spierballen kun je laten zien bij de Calisthenics-stand. Van al dat sporten krijg je natuurlijk dorst en daarom komt een smoothiefiets waar smoothies verkrijgbaar zijn en is er een stand waar je voor een kleine prijs ook andere lekkere dingen kunt halen.

Tevens zal Ingrid Jansen deze dag aanwezig zijn! Ingrid is een bekende danseres, actrice en presentatrice. Ze is bekend van haar winst van het programma Dancing Queen in 2008 en het RTL-Telekidsprogramma Hooi Hooi. Ze ambassadeur van het JOGG en zal dus ook deze dag deelnemen!

Om 15.00 uur zal de middag afgesloten worden met het WK-tikkertje (Waalwijks Kampioenschap). Over heel het veld in het stadion zal er tikkertje worden gespeeld. Van jong tot oud, iedereen mag mee doen aan dit kampioenschap. Dus wil jij kans maken op deze titel zorg dan dat je aanwezig bent op vrijdagmiddag 15 maart!

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Play-Offs
25 Mei 2019, 18:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.