Toelichting hack RKC Waalwijk


Afgelopen maandag 28 januari hebben wij helaas te maken gehad met een hack op onze website. Dit is inmiddels verholpen en onze website is weer live. Het ging om een hack op een server waar meerdere websites op draaien. De aanval was dus niet specifiek gericht op RKC Waalwijk. 


Mailadressen
Tijdens deze hack zijn mogelijk mailadressen gestolen van onze nieuwsbrief lijst. Hier is ook melding van gemaakt bij de Autoriteit persoonsgegevens conform de AVG-wetgeving voor de privacy. Goed om te weten: het gaat enkel om emailadressen. Adresgegevens, persoonsgegevens, bankgegevens etc. draaien op een andere server en zijn hierbij niet vrijgekomen. 

Nepmails
Wij stellen jullie ook hiervan op de hoogte om extra oplettend te zijn op nepmails die je zou kunnen ontvangen. Zo heeft een aantal supporters al een mail ontvangen met als afzender viplounge@rckwaalwijk.nl over een VIP arrangement voor 25 Euro. Dit bericht is NIET van RKC Waalwijk afkomstig en we verzoeken je dan ook om:
- NIET op de link hierin te klikken, en
- het bericht direct te wissen. 

Blijf dus vooral alert op mogelijke nepmails!
Excuses voor dit ongemak.

Heb je vragen of twijfel je? Schroom niet om contact met ons te zoeken! Dat kan telefonisch op 0416-334356 of per mail op info@rkcwaalwijk.nl.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Play-Offs
25 Mei 2019, 18:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.