Schrijf je nu nog in voor Street Kingz!


Op 15 februari gaat de leukste zaalvoetbalcompetitie van Waalwijk weer van start, en jij kunt meedoen! Acht weken lang kunnen jij en je vrienden laten zien wie de beste in de zaal is. Stifts, panna’s en vooral veel goals maken!

De winnaars krijgen uiteraard een mooie prijs, maar daarnaast bepalen jullie zelf wat voor eindactiviteit er op  het programma staat. Dat hoor je goed, alle aanvoerders mogen samen kiezen wat jij en de andere deelnemers gaan doen om de competitie met z’n allen af te sluiten.

Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 spelers, en spelers moeten op het moment van de competitie in de eerste of tweede klas van de middelbare school zitten. De speeldagen zijn allemaal op vrijdag, en beginnen om 16:30 uur, het laatste fluitsignaal klinkt om 18:30 uur. Onze arena is elke vrijdag te vinden in sporthal De Slagen. Kun jij ook niet wachten?

Schrijf je dan snel in via streetkingzwaalwijk@hotmail.com, de inschrijving sluit op 8 februari!

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Play-Offs
25 Mei 2019, 18:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.