Speellocatie Jong FC Utrecht – RKC Waalwijk gewijzigd


De wedstrijd op maandag 28 januari (20:00) tussen Jong FC Utrecht en RKC Waalwijk is verplaatst van Stadion Galgenwaard naar het sportcomplex van de Domstedelingen: Zoudenbalch. 

Dit besluit is genomen vanwege de combinatie tussen de winterse weersomstandigheden en het feit dat er een dag eerder ook al wordt gevoetbald in Stadion Galgenwaard. De hoofdmacht van de Utrechters spelen de zondag voor de wedstrijd namelijk thuis tegen Willem II.

Voor supporters die maandag afreizen naar Utrecht is hieronder het nieuwe adres weergegeven. Nog geen kaartje? Voor slechts €10,- kunt u de wedstrijd met eigen vervoer bezoeken. Om gebruik te maken van de buscombi dient u contact op te nemen met de supportersvereniging. Kaartjes zijn te bestellen in de Fanshop!

Sportcomplex Zoudenbalch
Koningsweg 320
Utrecht

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Go Ahead Eagles


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Play-Offs
28 Mei 2019, 18:30
De Adelaarshorst, Deventer

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.