Oud-Hollandse gezelligheid bij het één-tweetje


Nu de gourmetstellen weer zijn opgeborgen en de kerstbomen zijn afgetuigd is het weer tijd voor de volgende activiteit van het één-tweetje. Op dinsdag 15 januari was het dan zover en vond het eerste één-tweetje van 2019 plaats, ditmaal bij zorgwooncentrum Eikendonk. Samen met de vrijwilligers en OldStars vanuit RKC vond hier een leuke spelletjesmiddag plaats.

Na aankomst bij woonzorgcentrum Eikendonk was het tijd om gezamenlijk met de vrijwilligers van Eikendonk het woonzorgcentrum in te trekken om de bewoners op te halen. Nadat alle bewoners opgehaald waren en aanwezig waren in de gezamenlijke ruimte begon de spelletjesmiddag. Alle bewoners begonnen vol fanatisme aan de verschillende oud-Hollandse spelletjes, want voor zowel de mannelijke, als vrouwelijke bewoner die de meeste punten wist te scoren lag een mooie prijs in het verschiet. Met dit in hun achterhoofd houdende zijn de bewoners vol enthousiasme begonnen met het spelen van poolbal, barakken en sjoelen.

Nadat alle bewoners de spelletjes gespeeld hadden werd onder het genot van een drankje even uitgerust. Tijdens dit uitrusten ontstonden de mooiste gesprekken tussen bewoners en vrijwilligers van Samen RKC. Toen al deze gesprekken op hun einde liepen was het tijd voor de prijsuitreiking. Beide winnaars waren ontzettend blij met hun prijs en toonden deze dan ook met een glimlach van oor tot oor aan de andere bewoners.

Na afloop van de prijsuitreiking was het tijd om de bewoners weer terug naar hun kamer te brengen en liep dit één-tweetje op zijn einde.

Het was een mooi één-tweetje waarbij je het fanatisme onder de bewoners kon proeven. Supporters en OldStars van RKC Waalwijk, begeleiding, vrijwilligers en bewoners van Eikendonk, jullie worden allemaal bedankt voor deze gezellige middag en hopelijk tot ziens!   

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Go Ahead Eagles


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Play-Offs
28 Mei 2019, 18:30
De Adelaarshorst, Deventer

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.