RKC Waalwijk hervat tweede seizoenshelft op woensdag 2 januari, kom kijken!


De Geelblauwen verschijnen woensdag 2 januari weer op het veld. Om 10.30 uur zullen zij het kunstgras betreden voor de eerste training van het nieuwe jaar. De toegang is zoals gebruikelijk vrij, dus kom gezellig kijken!

De eerste wedstrijd is enkele dagen later. Zaterdag 5 januari om 15.00 uur komt vv Katwijk op bezoek. Dit vriendschappelijke duel is gratis te bezoeken. De hoofdtribune, te bereiken via de hoofdingang, zal voor dit duel geopend zijn. Seizoenkaarthouders hebben toegang op basis van hun kaart. Mensen die niet in het bezit zijn van een seizoenkaart kunnen op de wedstrijddag één uur voor aanvang van de wedstrijd op vertoon van hun legitimatiebewijs een gratis kaartje ophalen in de Fanshop.

Na deze oefenwedstrijd hervatten de Geelblauwen één week later de Keuken Kampioen Divisie. Het gaat op zondag 13 januari op bezoek bij TOP Oss. De eerste thuiswedstrijd staat gepland op vrijdagavond 18 januari, wanneer de talenten van Ajax op bezoek komen. Kaarten voor dit duel zijn inmiddels verkrijgbaar. Je kan kaarten online en via de officiële RKC Waalwijk App aanschaffen. Daarnaast is het ook mogelijk om in de fanshop tickets voor deze wedstrijd te kopen. Op de wedstrijddag is de thuiskassa een uur voor aanvang van het duel geopend.

Koop hier je kaartje voor Jong Ajax

 

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Play-Offs
25 Mei 2019, 18:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.