Het één-tweetje dendert door!


Na de sintbingo stond op 11 december alweer de volgende activiteit op het programma. Dit keer ging Samen RKC samen met vijf Oldstars en twee supporters van RKC Waalwijk naar zorgboerderij Giersbergen. Hier werd samen met de cliënten en vrijwilligers de boerderij helemaal in kerstsferen gebracht. Maar voordat hiermee begonnen werd, werd eerst kennis gemaakt met de zorgboerderij en al haar faciliteiten. 

Na deze rondleiding ging iedereen direct aan de slag. Het één-tweetje bestond deze keer uit twee verschillende activiteiten waar de zorgboerderij en haar cliënten hulp bij kon gebruiken. Zo gingen de aanwezige Oldstars samen met een aantal cliënten en vrijwilligers de tuin in om een drietal bomen te rooien, zodat ze alle takjes die van de bomen afkwamen naar de werkplaats konden brengen. Hier stonden namelijk een aantal meegekomen supporters van RKC Waalwijk die samen met cliënten een mooi kerststukje in elkaar gingen zetten. Het kerststukje mocht daarna mee naar huis genomen mochten worden om het daar ook in de kerstsfeer te brengen.

Gedurende het hele één-tweetje werden over en weer mensen herkend wat vele mooie gesprekken teweeg heeft gebracht. Een van de cliënten was terwijl hij aan kwam lopen het clublied van RKC aan het zingen om te laten blijken dat hij groot RKC Waalwijk fan was.

Het was een mooi één-tweetje en van beide kanten is er met volle teugen genoten van elkaars aanwezigheid. Supporters en Oldstars van RKC Waalwijk, begeleiding, vrijwilligers en cliënten van Zorgboederij Giersbergen, jullie worden allemaal bedankt voor deze gezellige middag.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Play-Offs
25 Mei 2019, 18:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.