RKC Waalwijk oefent tegen vv Katwijk


Ons RKC Waalwijk start het jaar 2019 met een oefenwedstrijd tegen vv Katwijk. Op zaterdag 5 januari begint het duel om 15.00 uur in het Mandemakers Stadion. Deze wedstrijd is gratis te bezoeken. De hoofdtribune, te bereiken via de hoofdingang, zal voor dit duel geopend zijn. Seizoenkaarthouders hebben toegang op basis van hun kaart. Mensen die niet in het bezit zijn van een seizoenkaart kunnen op de wedstrijddag één uur voor aanvang van de wedstrijd op vertoon van hun legitimatiebewijs een gratis kaartje ophalen in de Fanshop.

vv Katwijk komt dit seizoen uit in de Tweede Divisie, waar het momenteel op de tweede plek staat. Vorig seizoen werd de club uit Katwijk nog kampioen. Op de laatste speeldag speelde het tegen de directe concurrent Kozakken Boys. Katwijk had aan een gelijkspel genoeg om de titel binnen te slepen. In de wedstrijd vielen er geen doelpunten, waardoor de titel naar vv Katwijk ging.

Na deze oefenwedstrijd hervatten de Geelblauwen één week later de Keuken Kampioen Divisie. Het gaat op zondag 13 januari op bezoek bij TOP Oss. De eerste thuiswedstrijd staat gepland op vrijdagavond 18 januari, wanneer de talenten van Ajax op bezoek komen. Kaarten voor dit duel zijn inmiddels verkrijgbaar. Je kan kaarten online en via de officiële RKC Waalwijk App aanschaffen. Daarnaast is het ook mogelijk om in de fanshop tickets voor deze wedstrijd te kopen. Op de wedstrijddag is de thuiskassa een uur voor aanvang van het duel geopend.

Seizoenkaarthouders hebben toegang op basis van hun kaart. Mensen die niet in het bezit zijn van een seizoenkaart kunnen op de wedstrijddag één uur voor aanvang van de wedstrijd op vertoon van hun legitimatiebewijs een gratis kaartje ophalen in de Fanshop.

Koop hier je kaartje voor Jong Ajax

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Go Ahead Eagles


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Play-Offs
28 Mei 2019, 18:30
De Adelaarshorst, Deventer

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.