Support de Geelblauwen in Enschede!


In de vorige ronde van de TOTO KNVB Beker versloegen de Geelblauwen landskampioen en huidig koploper van de Eredivisie PSV. Hierdoor neemt ons RKC Waalwijk het volgende week dinsdag om 19.45 uur op tegen FC Twente. Voor deze wedstrijd hebben we jullie steun hard nodig. Koop nu nog tickets en reis de Waalwijkers achterna.

RKC’ers die de wedstrijd willen bezoeken kunnen dit met de auto doen of middels een busreis. Autokaarten zijn in onze fanshop verkrijgbaar. Bij aanschaf van een autokaart ontvang je een omwisselbiljet die je op de wedstrijddag kan omruilen bij het uitvak van de Grolsch Veste. Een omwisselbiljet voor de auto kost €5,- euro. De kaarten dienen op naam verkocht te worden. Bij aankoop van meerdere kaarten wordt dus ook naar de andere namen gevraagd.

Busreis

Het is ook mogelijk om met de bus naar Enschede af te reizen. De SVRKC zal namelijk een busreis organiseren richting de Grolsch Veste. Alle informatie over de busreis is te vinden op de kanalen van de supportersvereniging.

Let op: tickets zijn tot en met aanstaande vrijdag 14 december 16.00 verkrijgbaar!

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Play-Offs
25 Mei 2019, 18:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.