Seizoenkaarthouders met korting naar theatervoorstelling 'Na de kopbal van Kieft'


Dankzij de samenwerking met Theater De Leest hebben seizoenkaarthouders van onze club de mogelijkheid om met korting naar de voorstelling 'Na de kopbal van Kieft' met Wim Kieft en Eddy van der Ley te gaan. Dit optreden vindt plaats op woensdag 9 januari in Theater De Leest.

Tijdens de voorstelling komt uiteraard de legendarische kopbal van Kieft op het succesvolle EK’88 tegen Ierland ter sprake. Helaas ging het na zijn profcarrière bergafwaarts. Een cocaïne- en drankverslaving brachten hem in een wereld van leugens, schulden en eenzaamheid. Gelukkig gaat het tegenwoordig een stuk beter met één van de populairste voetbalanalisten van Nederland. Op deze avond wordt de blonde spits door auteur en presentator Eddy van der Ley bevraagd over zijn turbulente leven.

Seizoenkaarthouders kunnen deze avond met korting bijwonen. In hun mailbox hebben zij een kortingscode ontvangen waardoor zij € 15,00 per ticket betalen in plaats van € 21,50.

Ben je seizoenkaarthouder en heb je geen kortingscode ontvangen,
laat het ons weten!

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Play-Offs
25 Mei 2019, 18:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.