Businessclubleden uitgelicht - Dennis Dobbelsteen


In Businessclubleden uitgelicht gaan we elke twee weken op zoek naar de verhalen achter onze partners van RKC Waalwijk. Ons tweede businessclublid dat dit seizoen in het zonnetje wordt gezet is Dennis Dobbelsteen, werkzaam voor RAAAK Personeel & Payrolling.

Even voorstellen

In dit artikel leren we Dennis Dobbelsteen beter kennen. Dennis is 33 jaar en vader van twee kinderen. Hij is werkzaam bij RAAAK Personeel & Payrolling. Naast werken ligt de passie van Dennis bij voetbal en zijn gezin. „Mijn kantoor is vanuit huis waardoor ik zelf de volledige vrijheid heb om te gaan en te staan waar ik wil. Ik houd van netwerken in de informele zin. Ik ben niet dé ondernemer, maar ben wel ondernemend!” Dit is erg belangrijk voor deze functie. Zelf voetballen gaat helaas niet meer, omdat Dennis al meerdere keren aan zijn knie is geopereerd. Wel probeert hij nog regelmatig met het Businessclub voetbal mee te doen. Om zichzelf toch te blijven triggeren doet hij mee aan hardloopwedstrijden, bootcamp en ook fitness vindt hij leuk om te doen. Daarbij heeft hij ook mee gedaan aan het  boks gala van de Leeuwen van de Langstraat.

 RAAAK, waarom drie keer A?

RAAAK is een uitzendonderneming welke begonnen is in 2009. Het hoofdkantoor zit in Alblasserdam en wordt samen met nog zeven vestigingen breed vertegenwoordigd in Zuid-Holland en Brabant. Wat RAAAK doet is uitzenden, detacheren, werving en selectie en Payrolling.  Binnen RAAAK is Dennis verantwoordelijk voor Payrolling in de regio Waalwijk en Tilburg. Tevens is hij ook contract adviseur waarmee hij ook het verlengstuk van de uitzendvestigingen is. Dan nu de vraag waar iedereen antwoord op wil: waarom RAAAK met drie keer A? „De A staat voor aandacht. Aandacht voor de kandidaat, aandacht voor de opdrachtgever en als laatste aandacht voor de interne medewerkers en processen. Vandaar de 3 A’s.Door middel van deze persoonlijke benadering willen wij ons onderscheiden in de markt. Veel bedrijven zeggen het, maar wij doen het ook echt. Niet alleen door onze werkwijze, maar dus ook door onze naam.”

RKC Waalwijk

Dennis komt al ruim drie jaar bij ons RKC Waalwijk, ondanks dat hij PSV- supporter is en hier al 25 jaar naartoe gaat. „Als we moeten verliezen, dan maar van RKC  zeg ik altijd. Het is een warme en gemoedelijke club waar ik me gewaardeerd voel. Door de jaren heen heb ik wel echt een RKC-hart ontwikkeld.  Het persoonlijke contact dat RKC biedt is een zeer sterk punt van de club waardoor ik ook volgend seizoen weer bij RKC te vinden zal zijn”!

Algemene gegevens RAAAK Personeel & Payrolling

Grotestraat 203

5141 JS Waalwijk, Nederland

Telefoon: 0416- 745 410

Email: dennis@raaakpayrolling.nl

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Play-Offs
25 Mei 2019, 18:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.