Project één-tweetje brengt Samen RKC & RKC naar Het Koetshuis


Afgelopen woensdagmiddag werd door Samen RKC & RKC in het kader van ‘het één-tweetje’ een bezoek gebracht aan woonzorgcentrum Het Koetshuis. In een gezellige sinterklaassfeer stond de Sintbingo op het pgramma.

Nadat samen met de werknemers de bewoners opgehaald waren en iedereen een lekker kopje koffie of thee voor zich had staan, kon de Sintbingo losbarsten. Er werd gestreden om verschillende kerstcadeaus. Aan tafel was het fanatisme en de spanning meteen te proeven, iedereen wilde natuurlijk die mooie prijzen winnen.

Snel werd duidelijk dat het voor sommige bewoners hun geluksdag was, zij wonnen twee prijzen achter elkaar. Voor andere deelnemers duurde het toch wat langer voordat zij een volle rij of bingokaart hadden. Nadat er een aantal keer flink gejuicht was omdat het juiste cijfer voorbij kwam, of dat er ontzettend gebaald werd omdat het benodigde nummer niet gedraaid werd, werd de bingo afgesloten.

Na afloop van de bingo werd er onder genot van de laatste lekkernijen nog lekker wat gekletst totdat het tijd was om de bewoners naar hun kamer te brengen.

De dankbaarheid van de bewoners aan was enorm, we hebben genoten! De vrijwilligers, Oldstars van RKC Waalwijk, Samen RKC, begeleiding en bewoners worden bedankt voor de gezellige middag in Het Koetshuis.

Afbeeldingen

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Go Ahead Eagles


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Play-Offs
28 Mei 2019, 18:30
De Adelaarshorst, Deventer

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.