Pokeren.nl Poker Series Finale 2018 in het Mandemakers Stadion


Pokeren.nl organiseert voor het vierde jaar de Pokeren.nl Poker Series. Op zaterdag 22 december aanstaande wordt de grote finale in het Mandemakers Stadion gehouden.

De Pokeren.nl Poker Series is een landelijke toernooiserie voor zowel een beginnende als meer ervaren pokerspelers. In het eerste seizoen deden ruim 2.500 spelers mee. De organisatie is er dit jaar ook in geslaagd om de spelersaantallen van de voorgaande jaren te verbreken. Aan de finale in het Mandemakers Stadion mogen spelers met een finaleticket meedoen. Daarnaast mogen spelers met twee halve finale tickets ook meestrijden om de uiteindelijk winst. 

De deuren van het Mandemakers Stadion zullen rond de klok van 12.00 uur open gaan, alvorens de finale één uur later begint. Toeschouwers zijn van harte welkom om te komen kijken.

Meer informatie -> www.pokeren.nl

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Play-Offs
25 Mei 2019, 18:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.